UEFA Euro 2024 Video / Tricolorii au sărbătorit calificarea în optimile EURO 2024 în autocar, dar şi la hotel. "Să vină Edi, să vină Edi la băieţi"
Data publicării:
România s-a calificat în optimile de finale ale EURO 2024, după ce a obţinut 4 puncte în grupa E. Graţie rezultatelor din celelalte partide, România a câştigat grupa şi va întâlni Olanda în optimi. 

După remiza cu Slovacia, scor 1-1, tricolorii au sărbătorit calificarea pe teren, alături de zecile de mii de suporteri care au asistat la meci, apoi au mutat petrecerea în autocar. 

"Să vină Edi, să vină Edi, să vină Edi la băieţi" a fost una dintre scandările tricolorilor, ca semn de mulţumire pentru selecţionerul Edi Iordănescu. 

Hagi, Florinel Coman şi Alibec au fost sufletul petrecerii în autocar, scandând de multe ori de bucurie. "România, ale" a fost unul dintre strigătele preferate ale fotbaliştilor. 

La sosirea la hotel, fotbaliştii naţionalei au fost aşteptaţi de zeci de fani bucuroşi de calificare, iar fotbaliştii au dansat o horă a bucuriei, dar au dansat şi pe melodia "Made în România", devenită hitul internaţional al verii. 

Youtube video image

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a grupelor EURO 2024

Jurnaliştii spanioli de la Mundo Deportivo l-au inclus pe fundaşul Radu Drăguşin, legitimat la Tottenham, integralist în toate cele trei partide disputate de tricolori, în echipa ideală a fazei grupelor la EURO 2024. Georgia, surpriza turneului, are şi ea doi jucători în echipa ideală. 

Conform sursei citate, echipa ideală a fazei grupelor arată aşa: 

Portar: G. Mamardashvili (Georgia) 

Fundaşi: Radu Drăguşin (România), Ricardo Calafiori (Italia), Marc Cucurella (Spania) 

Mijlocaşi: Fabian Ruiz (Spania), Stanislav Lobotka (Slovacia), Ngolo Kante (Franţa), Jamal Musiala (Germania), Marcel Sabitzer (Austria) 

Atacanţi: Lamine Yamal (Spania), Mikautadze (Georgia). 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel